Hier plaats jij jouw autovelgen in Eindhoven

autovelgen Eindhoven

autovelgen EindhovenAutovelgen in Eindhoven laten plaatsen kun jij het beste laten doen bij Bos & Slegers. Hier ben ik voor het eerst gekomen met mijn vader toen ik zelf nog niet eens een rijbewijs had. Dit is ongeveer 2 jaar geleden, want vlak daarna begon ik met lessen. Hij heeft hier altijd hele goede ervaringen gehad en heeft dat ook nog steeds. Dat is de reden dat ik hier ook heen ben gegaan voor mijn apk keuringen. Ondanks dat ik een tweedehands auto heb, wilde ik hem toch een beetje gaan pimpen. Hij was namelijk best wel saai en dat past helemaal niet bij mijn persoonlijkheid.

Meer service dan gebruikelijk

Via internet heb ik heel goedkoop de autovelgen kunnen kopen en deze heb ik toen in Eindhoven erop laten zetten. Dit was super snel klaar, dus ik heb gewoon kunnen wachten daarop terwijl ik een kopje koffie aangeboden kreeg. Dit vond ik een groot voordeel, want daardoor heb ik geen extra vervoer hoeven te regelen. Ook de prijs was heel erg schappelijk, dus dat is altijd mooi meegenomen. Het was ook nodig om hem nog even uit te laten lijnen, want zij merkten op dat mijn banden aan 1 kant meer aan het slijten waren. Heel erg fijn dat zij zo met mij mee dachten.