Kan ik zelf kredietinformatie aanvragen?

Kredietcheck

Als je wil weten of een bedrijf betrouwbaar is, wil je misschien kredietinformatie aanvragen. Maar je kan niet zomaar naar een bedrijf stappen om bepaalde gegevens op te vragen. Een professionele debiteur kan dat echter wel voor je doen. Geef aan deze vakman door wat voor kredietinformatie je graag zou willen en er wordt een rapport voor je aangemaakt. In dit rapport staat betrouwbare informatie die je laat weten wat je over een bedrijf weten wil, voordat je een zakendeal afsluit. 

Kredietcheck

Kredietinformatie aanvragen

Kredietinformatie aanvragen bij een debiteur is niet zo moeilijk, maar het vergt wel enige voorbereiding. De ene informatie is namelijk de andere niet. Ga eerst eens na wat je precies van een bedrijf wil weten. Ben je voornamelijk uit op bijvoorbeeld inzichten in de jaarcijfers, of wil je juist (ook) iets weten over branchevergelijking?  Stel eerst die zaken op orde voordat je naar een debiteur gaat, want dat vergemakkelijkt en versnelt het proces. 

Kredietinformatie aanvragen bij een specialist

Kredietinformatie aanvragen bij een specialist gaat over het algemeen erg makkelijk en snel, zodra je weet wat je wil. Zo kan cbmk soms al drie uur na je aanvraag een kredietrapport versturen. Soms duurt dat wat langer, maar over het algemeen heb je het resultaat binnen een dag ontvangen. Zo kan je snel verder met zakendoen. De kosten verschillen aan de hand van je exacte wensen, maar een eerste kredietrapport is soms gratis. Cbmk biedt deze service in ieder geval aan.