Hoe kies je een onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven?

Als je een hypotheek wilt afsluiten is het aan te raden om een onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven in de arm te nemen. Deze adviseur kan jou adviseren en helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Maar hoe kies je nu een onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven? Wij geven je een aantal tips.

Kijk naar de opleiding

Belangrijk is dat je hypotheekadviseur goed is opgeleid, aangezien je natuurlijk goed advies wilt ontvangen. Je kunt het beste kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven die in ieder geval een HBO-opleiding heeft genoten en ook WFT-adviseur is. Heeft een adviseur (ook) FFP gevolgd? Des te beter! Dit is een HBO+ opleiding waarbij het verplicht is om jaarlijks de kennis te onderhouden.

Check de tarieven

Naast de kennis van de adviseur is het tarief natuurlijk ook van belang. Sommige adviseurs werken tegen een vast tarief, terwijl anderen hun diensten aanbieden tegen een uurtarief. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Bedenk zelf wat je het fijnst vindt en vergelijk tarieven van verschillende kundige onafhankelijke hypotheekadviseurs met elkaar.