Huis bouwen prefab, populairder dan ooit

…en daar zijn veel goede redenen voor! Vooral vanwege de hoogwaardige constructie, de modernste energienormen en ook de snelle en ongecompliceerde constructie, kiezen steeds meer families voor een prefab woning.
Op deze pagina vind je de voordelen in één oogopslag, de laatste informatie en alles wat je moet weten over huis bouwen prefab! Lees nu meer en vind jouw nieuwe droomhuis!

De belangrijkste kenmerken in één oogopslag

  • De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in bouwen, zien een prefab woning als een kant-en-klaar huis dat heel snel kan worden betrokken.
  • Een huis bouwen prefab beschrijft eigenlijk een soort constructie: een woning die bestaat uit geprefabriceerde componenten, d.w.z. muur-, dak- of plafondelementen. Deze worden binnen enkele dagen op de bouwplaats in elkaar gezet.
  • In principe zijn Variahuis.nl – Prefab woning bouwen beschikbaar in alle woningtypen – van de moderne bungalow tot de klassieke eengezinswoning tot de luxe stadsvilla.
  • De bouwmaterialen zijn net zo divers. Er zijn geprefabriceerde huizen gemaakt van hout, steen of beton. En isolatie gemaakt van natuurlijke (houtwol), synthetische (piepschuim) of minerale materialen (steenwol).
  • Er zijn talloze bouwmethoden mogelijk: de meeste geprefabriceerde huizen worden gebouwd in houtskeletbouw, maar er zijn ook enkele in houtskeletbouw, betonnen elementenconstructie en nog een paar meer.

Geprefabriceerde huizen hebben veel voordelen te bieden

Moderne geprefabriceerde huizen bieden een ongelooflijke variëteit: van het huistype tot de plattegrond tot het bouwmateriaal, er is een enorm aanbod om uit te kiezen waardoor je je eigen , unieke woning bouwt.
Daarbij is elke nieuwe geprefabriceerde woning energiezuinig. Dat bespaart energiekosten, ontziet het milieu en levert overheidssubsidies op voor woningbouw. Bij Variahuis.nl – Prefab woning bouwen heb je één centraal aanspreekpunt die de bouw regelt en alle werkzaamheden coördineert. Dit spaart de zenuwen en bespaart tijd! Ga daarom in zee met een gerenommeerde bouwonderneming!