Exotische olijfboom

Bekijk de exotische olijfboom bij Tropic trees. Zoals je op de site ziet, je kunt al voor een lange prijs een leuke struik kopen, en voor een hoger bedrag prachtige exemplaren. Onderaan de pagina kun je extra informatie lezen over de olijfboom zoals dat de meeste personen het doordacht kopen. De boom kan erg breed worden, maar dat hoeft niet, en ook is een groepje olijfbomen mooi om te zien. Het schrijft over zuidelijke allure en een echte eyecatcher, en dat is het zeker. Vooral in de winter als de meeste bomen kaal zijn dan heeft de olijfboom nog steeds die typische kleine blaadjes.

Tropic trees heeft meer exotische bomen

Naast de olijfboom heeft Tropic trees andere bomen. Bovenaan de site kun je selecteren, daar staat vijgen- citrus- palmboom en druivenrank. Dit geeft opties met de zuidelijke allure en eyecatchers, want een tuin kun je tot een opvallende verschijning maken. Als voorbeeld een groepje citrusbomen, en dan verschillende. Bijvoorbeeld een mandarijn- limoen- en citroenboompje bij elkaar. Als je voldoende plek hebt dan daar ook nog een sinaasappel- en granaatappelboom erbij. In de citrus komen in het voorjaar bloesems, en later in het seizoen de vruchten. Het is dus een beetje spelen met de inrichting, en veel hangt af van de beschikbare ruimte.

Het onderhoud van exotische vegetatie hoeft niet moeilijk te zijn

De makkelijkste in de hele opsomming is misschien de druivenrank. Deze hoeft alleen maar op een warme zonnige plek te staan, en daar groeit het vanzelf. De druivenrank is bestand tegen strenge vorst en niet gevoelig voor ziektes. Maar in de opsomming staan andere bomen en struiken die makkelijk te onderhouden zijn. Op de site van Tropic trees is te lezen welke bomen wel speciaal onderhoud moeten hebben. Je hebt dus geen verassingen achteraf dat een boom speciale bemesting nodig heeft of niet winterhard is, want het is vooraf te lezen. Bekijk de bijzondere exotische bomen en struiken op de site.