Een personeelsreis naar Valkenburg

personeelsreis

Onze personeelsreis naar Vakenburg was zo geslaagd, dat alle medewerkers het er weken na afloop nog over hebben. Er is flink wat afgelachen en in de avond tijdens het diner is er veel gesproken over de werkzaamheden en ook ontstonden er zelfs goede ideeën.

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat je personeel met een goed gevoel naar het werk gaat. Wanneer je met een leuke trip je blijk van waardering kunt geven, dan zal dit alleen maar toegevoegde waarde met zich meebrengen. De stad waar wij verbleven was adembenemend mooi en bijna niemand van onze groep was hier geweest. 

personeelsreis

Zeer tevreden over deze keuze

De personeelsreis heb ik georganiseerd naar aanleiding van ons twee jarig bestaan. Wij hebben hard moeten knokken met z’n allen om zover te kunnen komen. De afgelopen tijd heb ik veel van de medewerkers gevraagd en om hen te belonen ben ik op het internet gaan kijken hoe ik dat het beste kon doen. Toen ik op de website van 123incentive.nl terecht kwam, kwam ik direct op het idee om een offerte aan te vragen. Toen mij deze zo erg meeviel ben ik direct gaan bepalen wanneer dit moest gaan gebeuren. Iedereen heeft een erg leuke tijd gehad!