Badlaken met naam

Badlakens

ik zocht voor een collega die met pensioen ging een passend cadeau. Een badlaken met naam zou een leuk cadeau zijn want na haar pensionering ging ze meteen weg op strandvakantie. Ik had al eens eerder een handdoek met naam besteld. Daar was de ontvanger toen heel erg blij mee. Die handdoek was echt van top kwaliteit want hij gebruikt hem nog steeds. Uiteraard wilde ik nu ook het badlaken bij de dezelfde firma bestellen. Na heel even zoeken had ik de website www.strandlakens.nl weer gevonden. Een ruim assortiment badlakens in allerlei leuke en trendy kleuren. Ik zocht een mooie kleur badlaken uit en stuurde een bericht met de naam die erop geborduurd moest gaan worden.

Badlakens

Ze was er echt superblij mee

Het badlaken met naam werd keurig netjes op de afgesproken tijd geleverd. Het borduursel zag er goed verzorgd uit echt slijtvast en mooi glanzend van kleur. Het was fijn dat het badlaken in plastic was verpakt. Op haar laatste werkdag heb ik de grote badhanddoek aan haar gegeven. Ze was er echt heel blij mee. Die gaat mee in mijn koffer zei ze meteen. Later heb ik er ook nog een voor mezelf besteld. Ook dat badlaken was keurig voorzien van een borduursel. Een echte aanrader.