Zelf de geboortekaartjes maken

kissgeboortekaartjes

Een geboortekaartje kiezen bleek lastiger dan gedacht. Aan het eind van de zwangerschap gingen mijn man en ik op zoek naar een stoer geboortekaartje voor de aankondiging van onze zoon. Er was zoveel keuze, maar ook zoveel kaartjes die we helemaal niet mooi vonden. We hadden een aantal leuke inspiraties opgedaan, maar het lukte maar niet om die ene perfecte kaart te vinden. Gelukkig werden we toen door een vriendin gewezen op kissgeboortjekaartjes en de mogelijkheid om zelf geboortekaartjes te maken.
kissgeboortekaartjes
Eigen design
Zelf geboortekaartjes maken was veel eenvoudiger dan gedacht. Via de website heb je allemaal voorbeelden en print waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kun je ook zelf nog foto’s en designs toevoegen om zo een uniek geboortekaartje te maken. Wij hebben op deze manier een stoere kaart kunnen maken voor onze kleine vent.

Wij zijn goed geslaagd met ons geboortekaartje. We kunnen andere aanstaande ouders zeker deze optie om zelf geboortekaartjes te maken sterk aanbevelen. Op deze manier heb je een unieke kaart en heb je alles zelf in de hand. Kies je eigen lettertype, kleuren en design en maak zo een unieke geboortekaart voor jouw kleine. Zelf geboortekaartjes maken was nog nooit zo eenvoudig