Voordelen van cultuurverandering implementeren

Implementeren

Yolk is een bedrijf die bij ons de cultuurverandering implementeren heeft geïntroduceerd. Zij hebben ervoor gezorgd dat er diverse wijzigingen binnen ons bedrijf werden doorgevoerd. Aan de ene kant geweldig, maar aan de andere kant best wel eng. Vooral omdat wij al jaren dezelfde werkwijze hebben en niet anders weten. Doordat er nu diverse zaken zijn veranderd, is het aan ons de taak om deze ook uit te gaan voeren. I het begin was dit best wel lastig. Er werden dan ook veel vragen aan elkaar gesteld Hierdoor werd het teamverband wel sterker en was de 9.00 tot 17.00 mentaliteit nergens meer te vinden.

Andere taken en werkwijze

Onze leidinggevende had altijd het idee dat alles goed verliep. Dat was natuurlijk ook zo, maar je moet wel met de tijd mee gaan om je hoofd boven het zand uit te kunnen houden. Elke keer heeft onze leidinggevende wel een poging gedaan om te veranderen, maar steeds viel hij terug in de oude gewoontes.

Samen met de professionele medewerkers van Yolk is het uiteindelijk wel gelukt om de werkwijze en de aanpak helemaal om te gooien. Hier heeft ons hele bedrijf profijt van gehad en met gevolg dat wij weer back to business zijn.