VOG in je vrije tijd aanvragen

Wanneer je voorheen documenten aan moest vragen, was je verplicht om een afspraak te maken bij de gemeente. Gelukkig kun je vandaag de dag de meeste papieren en stukken eenvoudig via internet aanvragen, dit scheelt je veel tijd en je hoeft geen vrije middag meer te nemen. Ook een vog aanvraag doe je thuis vanuit je luie stoel zonder te wachten, 24 uur per dag is het mogelijk de aanvraag te doen. Door een formulier in te vullen en te verzenden heb je de aanvraag gedaan.

Waarvoor is een VOG?

Een Verklaring Omtrent het Gedrag kan voor verschillende zaken worden gevraagd, lid worden van een schietvereniging, emigreren of voor een bepaalde functie. Ga je met kinderen werken of in de zorg dan moet je altijd de verklaring aanvragen, maar ook een taxichauffeur en een bankmedewerker kunnen niet om een vog aanvraag heen. Een aantal functies zijn wettelijk vastgelegd, verder kan een werkgever zelf ook besluiten dat je de verklaring aan moet vragen zonder een wettelijke verplichting.

vog aanvraag

Eenvoudig via de website

Een vog aanvraag doe je eenvoudig via de website vog-aanvraag.info, doormiddel van een paar gegevens in te vullen en af te rekenen is de aanvraag compleet. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is wachten tot de uitslag naar je woonadres wordt gestuurd, eenvoudiger kan het niet voor je worden gemaakt. je werkgever wordt nooit op de hoogte gesteld waarvoor je de verklaring aanvraagt, natuurlijk wordt er zeer discreet omgegaan met je gegevens.