PME legend schoenen cadeau gegeven

PME legend schoenen

PME legend schoenenVoor mijn vader heb ik een tijdje terug hele mooie PME Legend schoenen gekocht. Hij is zelf niet zo van het winkelen en daarom wilde ik hem graag met zoiets verrassen. Inmiddels is hij zelf ook alweer 80 jaar oud, dus hij gaat zelf ook niet meer zo makkelijk de deur uit. Wanneer hij dit wel doet, vindt hij het ongelofelijk belangrijk om er leuk uit te zien. Gelukkig weet ik precies wat zijn stijl is, dus een keuze maken was niet zo lastig voor mij. Wel heb ik nog even aan mijn moeder gevraagd of zij ze ook mooi vond. Toen ik zeker wist dat zij dat ook vond, heb ik de bestelling geplaatst.

Een goede tip

De PME Legend schoenen heb ik besteld via Durlinger. Hier heb ik zelf ook vaker iets aangeschaft voor mijzelf en dat beviel altijd ongelofelijk goed. Ik had altijd alles snel in huis en dat was dit keer ook het geval. Het is zo dat je hier nooit lang hoeft te wachten voordat jij jouw nieuwe paar in handen hebt. Het fijne is dat retourneren ook heel erg snel gaat. Het geld staat gewoonlijk weer binnen een week op jouw rekening. Neem hier snel eens een kijkje!