Mijn bedrijf groeit enorm dankzij RealGen

RealGen

RealGenDankzij RealGen is mijn omzet onwijs omhoog gegaan. Het is namelijk zo dat ik tot voor kort online niet vindbaar was. Het enige wat ik had was een pagina op Facebook, maar daar deed ik niet veel mee. Hier zette ik zo nu en dan nieuwe producten op, maar verder was het daar erg rustig. De meeste mensen die deze volgen, zijn dan ook familieleden en vrienden. Toch wilde ik graag gaan groeien, want daar was ik nu echt klaar voor. Om die reden ben ik gaan zoeken naar een onderneming die voor mij een website zou kunnen maken. Deze moest vooral gericht zijn op het geven van aantrekkelijke informatie aan potentiële klanten. Hierdoor zouden zij dan sneller langs mij winkel komen en dat is natuurlijk wat ik graag wilde.

Het gaat super goed

Via een vriend kwam ik bij RealGen terecht en daar was ik meteen enthousiast over. Al hun referenties waren onwijs positief, dus dat is altijd een goed teken. Inmiddels helpen zij alweer een tijdje met alles op het internet en daar ben ik heel blij mee. De communicatie verloopt soepel en daardoor weet ik precies wat ik kan verwacht. Het is echt een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan!