Maak gebruik van propaangas

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een leverancier in propaangas in bulk. Eerder ben ik met leveranciers in zee gegaan, maar dat was toch vaak geen succes. Te late levering, geen goede aansluiting en slecht contact. Met Nefco is dat helemaal verdwenen. Sinds een half jaar ben ik in samenwerking met Nefco en het is een wereld van verschil. Er wordt altijd op tijd geleverd en wanneer er extra nodig is kan ik gewoon een seintje geven en wordt het snel geleverd.. Er wordt altijd snel bezorgd en ik heb sinds ons contact nog geen moment zonder gezeten.

propaangas

Professionaliteit
Ik ben erg te spreken over de professionele benadering van Nefco. Tijdens de inschrijving werd aan alles gedacht en ook tijdens ons contract kunnen wij altijd rekenen op professioneel advies. Ze zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen. Voor iedereen die op zoek is naar propaangas in bulk, kan ik een samenwerking met Nefco van harte aanbevelen. Een supersnelle levering, goed contact en een professionele houding maken dit tot een topbedrijf. Niets anders dan lovende woorden voor Nefco.