Leuke stenenbank gevonden

Nadat wij verhuisd zijn en alles hebben gerenoveerd wilde ik de rust in de tuin zien te krijgen. Door een stenenbank aan te schaffen kon ik in ieder geval in de tuin zitten om te genieten van de rust en de ruimte om mij heen. Helaas kon ik het in de winkel maar niet vinden waardoor ik het hoopte via het internet wel te krijgen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van pingpongtafel.nl. Hier hadden ze diverse banken staan welke ik maar al te graag in mijn tuin wilde hebben! Toch ben ik wel van mening dat het aanschaffen van een bankje voor in de tuin ideaal is. Met name het feit dat het een bank van steen is, deze krijg je niet snel kapot en gaat dus jaren mee!

Bij het zien van deze website is mijn in ieder geval duidelijk geworden dat de kosten voor de aanschaf bij hun erg voordelig is. Ook het feit dat ik er niet de deur voor uit hoef te gaan om deze bank in huis te halen. Het werd namelijk netjes tot in onze tuin bezorgd en op de plek gezet waar ik het hebben wilde. BB.OVA.BB_01