De beste Kinderkapper in Venlo

Kinderkapper Venlo

Sinds ik bij een kinderkapper in Venlo ben geweest. ga ik voor mijn zoontje nergens anders meer heen. Mijn zoontje wil nooit naar de salon en als hij toch moet dan schreeuwt hij alles bij elkaar. Ik schaam mij dan ook altijd heel erg als ik een salon binnen stap. Een vriendin van mij raadde mij toen de zaak: KapZones aan. Telefonisch nam ik contact op met een van de medewerkers van deze zaak en legde mijn situatie uit. De medewerkster vertelde dat mijn zoontje bij hun zeker welkom was en dat zij veel ervaring hebben met kinderen.

Kinderkapper Venlo

Goede service

Bij de zaak aangekomen kreeg mijn zoontje een hele leuke stoel aangewezen. Daar wilde hij heel graag op zitten, want voor de stoel stond ook nog eens een televisie en dvd speler. Er werd een leuk filmpje opgezet, zodat hij rustig kon blijven zitten. Van de medewerker kreeg hij ook nog een glaasje lekkere limonade. Het knippen ging de medewerker makkelijk af, mijn zoontje bleef heerlijk rustig zitten. Nadat zijn haar geknipt was, mocht hij ook nog een gel kiezen met een leuk kleurtje. Hij koos voor een blauwe kleur, wat er erg stoer uit zag. Voor ons is dit echt de beste kinderkapper in Venlo en omstreken. Maak ook eens een afspraak bij deze zaak en ervaar zelf hoe goed de service is.