Informatiezuilen zijn aan te raden!

Informatiezuilen

InformatiezuilenVooral in grotere gebouwen is het hebben van informatiezuilen bijna onmisbaar. Ons bedrijf is de laatste jaren heel erg gegroeid en daarom zijn wij pas geleden verhuisd naar een nieuw pand. Deze heeft maar liefst 3 verdiepingen en is dus ongelofelijk groot. Zelfs ik verdwaalde hier in het begin, dus dat zegt wel iets over het formaat hiervan. Er hingen wel een aantal bordjes met nummers van kamers, maar dat zegt natuurlijk nog heel erg weinig. Het is handiger wanneer aangegeven staat in welke gang een bepaalde afdeling zit. Om die reden wilde wij graag iets hebben waar dat op zou staan. Zo zou het voor klanten ook een stuk makkelijker worden wanneer zij een afspraak bij ons hebben.

Het is bijna klaar

Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte informatiezuilen kwam ik al heel erg snel uit bij Gijtenbeek. Hierover las ik alleen maar goede verhalen op internet, dus dat gaf mij veel vertrouwen in de kwaliteit van hun producten. Uiteindelijk heb ik contact met hen opgenomen om te vragen naar de mogelijkheden. Dit verbaasde mij enorm, want eigenlijk kon alles wat ik wilde. Wij hebben hier uiteindelijk ook een grote bestelling geplaatst en kijken daar ongelofelijk naar uit. Tot nu toe is dit echt een aanrader!