Een schoonheidssalon nabij Amersfoort

schoonheidssalon Amersfoort

Een schoonheidssalon nabij Amersfoort, dit is niet zomaar een zaak. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat de eigenaresse, Esther Verest, moeder van 4 kinderen, met veel passie en liefde deze zaak runt. Zelf heeft zij in 2013 de opleiding tot Dr Hauchka therapeut afgerond, en sindsdien werkt zij met veel plezier met deze mooie natuurzuivere producten.

Op een morgen stond ik op en wilde naar de badkamer lopen. In de gang hangt er bij ons een grote spiegel. Meestal als ik hier voorbij loop kijk ik er even in, deze keer ook…. schoonheidssalon Amersfoort

Even flink schrikken

Maar goed dat ik even in deze spiegel keek, want op mijn gezicht had ik een flinke puist zitten. Vreselijk, want volgende week gaan wij trouwen. Om met zo een joekel op de foto te moeten kan echt niet. Meteen naar de schoonheidssalon nabij Amersfoort gebeld voor een afspraak. Gelukkig kon ik die middag nog terecht. 

Tijdens een grondige reiniging van mijn gezicht, werd de puist onder handen genomen. Gelukkig kon je er niet veel meer van zien na deze behandeling, maar een nieuwe afspraak moest er zeker komen. Wat was ik blij met deze behandeling en niet alleen voor deze aanpak, maar voor de vele andere mogelijkheden die zij hier te bieden hebben.