Een cocktailbar inhuren is leuk!

Cocktailbar inhuren

Samen met een goede vriendin van mij hebben wij een heel groot feest gepland in haar achtertuin omdat wij beide vijftig worden op de zelfde datum. Een cocktailbar inhuren leek ons een heel goed idee om het feest nog leuker te maken. Wij houden namelijk beide van een lekker drankje en de gasten vast ook. Mijn goede vriendin en ik hebben elkaar namelijk ook leren kennen in een kroeg bij ons in de stad. Dat is al weer heel lang geleden. Toen wij erachter kwamen dat wij op de zelfde dag jarig waren, wilde wij altijd al een keer samen een feest geven en nu is het eindelijk zo ver.

Cocktailbar inhuren

Heel erg lekker

Toen ik aan mijn goede vriendin voorstelde om een cocktailbar in te huren voor ons feest was zij gelijk enthousiast. Waarom ben ik daar niet zelf opgekomen was haar eerste reactie. Het leuke was dat wij zelf konden kiezen welke drankjes wij wouden serveren aan onze gasten. Omdat er redelijk veel mensen komen hebben wij gekozen voor drie soorten drankjes, dan is er voor ieder wat wils. Toen het feest eindelijk van start ging, gingen mijn goede vriendin en ik gelijk een drankje proberen, wat was dat lekker.