Echt een leren tas, handgemaakt

leren tas handgemaakt

Vanaf het moment dat ik mijn leren tas, handgemaakt, in gebruik heb genomen, krijg ik regelmatig complimentjes. Vaak word ik door wildvreemde mensen aangehouden en vragen zij waar ik dat fraaie model vandaan heb. Zelf ben ik dan ook bijzonder tevreden over de aankoop. Toevallig was ik die dag aan het shoppen in Raamsdonksveer, een plaatsje waar ik nog niet eerder over had gehoord. Maar dat ik er nu vaker kom is wel zeker. Want hier kwam ik de winkel van Handmade By M terecht. Meteen bij binnen komst werden wij hartelijk ontvangen door de eigenaresse.   leren tas handgemaakt

Wat een leuke zaak

De eigenaresse vertelde ons dat alles in deze winkel zelf ontworpen en gemaakt was. Ook een bijzonder mooie leren tas was handgemaakt, deze wilde ik beslist hebben. Het leuke hieraan is dat er maar één model over heel de wereld te verkrijgen is. Alles wat hier te koop is, is uniek. Dat maakt het voor mij alleen maar aantrekkelijker om hier meerdere spullen te kopen. Ook de sieraden die hier te verkrijgen waren wilde ik graag kopen. Deze waren namelijk van hetzelfde materiaal als de buidels gemaakt, dus als het ware een set. Deze dag had ik bijzonder mooie spullen gekocht en een volgend bezoek, aan deze winkel, staat ook alweer in mijn agenda.