De Oase Biopress filterset blijft geweldig

Oase Biopress filterset

Sinds dat ik de Oase Biopress filterset in gebruik heb weet ik het zeker, ik wil niks anders meer! Wij hebben voor een kleine half jaar geleden ervoor gekozen om een vijver in de tuin te laten plaatsen. Iets wat is begonnen als een hobby en nu is uitgelopen tot een dagelijkse taak wat uitgevoerd moet worden. Het bijhouden en verzorgen van onze vissen. Overigens doen wij dit wel met onwijs veel plezier hoor!

Oase Biopress filterset

Ons assortiment aangevuld

Aangezien ik niet graag zonder spullen kom te zitten, zorg ik ervoor dat ik altijd genoeg in huis heb. Zo ben ik op dit moment druk opzoek naar nieuwe filters om te gebruiken. De filter die ik op dit moment in de vijver heb zitten mag hoognodig vervangen worden. Helaas had ik zelf niks meer in de kast liggen. Hierdoor ben ik mijn zoektocht op het internet gestart. Het bedrijf waar ik het voorheen kocht bestaat helaas niet meer. Zodoende ben ik elders gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van filterschuim.eu. Een ruime keuze en tevens een stuk voordeliger dan wat ik voorheen ervoor heb betaald! Voor mij was de keuze vrij snel gemaakt.