Cursus presenteren: broodnodig

Enkele maanden geleden ben ik gestart op een nieuwe job. Omdat ik in een groter team werk nu, is het soms ook nodig dat ik presentaties geef aan de leden. Helaas ben ik hier helemaal niet goed in, ik kan helemaal blokkeren wanneer ik moet praten voor een grote groep. Daarom was een cursus presenteren waarmee je het leert dan ook niet overbodig voor mezelf. Ik wist niet goed waar te zoeken, dus ben ik gaan zoeken op Google. Zo kwam ik terecht bij www.salestopics.nl.
SalesTopics
Mijn ervaring met de website rond deze cursus presenteren
Toen ik terechtkwam op deze website, keek ik goed rond naar het aanbod. Zo zag ik vlug een cursus staan rond het leren presenteren. Dit was voor mij natuurlijk ideaal. Toen besloot ik ook eens te kijken wat er allemaal geleerd zou worden, want ik wilde er natuurlijk ook wel iets aan hebben. De belangrijke zaken die ik eigenlijk miste werden er aangeleerd, waardoor het dus eigenlijk een ideale cursus was voor mij. Tot slot ben ik gaan kijken naar de prijs. Ook deze viel eigenlijk wel mee, bovendien wil mijn werkgever deze kosten op zich nemen, waardoor ik dus enkel maar de website kan aanbevelen!