Bijbaan Veldhoven zaterdag

Ik ga zeer graag op reis. Daar maak ik graag tijd voor vrij. Helaas heb ik hier het geld niet voor. Daarom was ik op zoek naar een bijbaan. Dit kon enkel op zaterdag, zo kon ik dit gemakkelijk combineren mijn andere werkzaamheden. Wanneer ik zocht naar Bijbaan Veldhoven zaterdag, kwam ik uit op de website van Mc Donalds. Daar zochten ze nog mensen. Het voordeel daar vond ik dat je kon werken wanneer het jou uitkwam, ze wilden hier echt rekening mee houden. Bovendien kon ik ook meteen bekijken hoeveel ik zou verdienen met deze bijverdienste. Dit maakte de keuze voor mij heel simpel. Ik heb meteen gesolliciteerd en mocht op gesprek gaan. 

Mijn ervaring met deze bijbaan
Intussen heb ik de bijbaan kunnen proberen. Ik werd zeer positief onthaald. De medewerkers hebben me alles rustig en geduldig uitgelegd en ik mocht meteen helpen. Ik was zeer tevreden,want de collega’s vielen zeer goed mee. Nu werd ik betaald voor eigenlijk iets leuks en nuttigs te doen. En met dit geld kon ik nog leukere dingen doen. Ik kan dus niet anders dan deze werkplaats aanraden aan anderen. Voor mij is deze een echte topper!