American factoring is de perfecte oplossing

American factoring

Ik maak nu een tijdje gebruik van American factoring en wil daarom graag mijn ervaringen met jullie delen. Het begon allemaal toen ik voor mijzelf begon en daardoor ook alles in mijn eentje moest regelen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de administratie een beetje had onderschat. Mijn verwachting was dat ik hier ongeveer 2 uur per week kwijt aan zou zijn, maar dat bleek een heel stuk meer. Vooral de rekeningen die ik moest sturen naar klanten namen veel tijd in beslag. Dit ging niet zo soepel als ik had verwacht, want niet iedereen betaalde op tijd, zoals ik dat wel gewend was toen ik voor een baas werkte. 

Mijn ervaringAmerican factoring

Dit is precies de reden dat ik gebruik ben gaan maken van American factoring. Nu hoef ik mij namelijk nooit meer druk te maken dat ik geld niet op tijd krijg. Ik kan gemakkelijk mijn factuur doorsturen en krijg het geld binnen korte tijd op mijn bank gestort. Daardoor kan ik mijn huur en leaseauto altijd op tijd afrekenen. Ik vind dit een hele fijne manier van boekhouden en kan het daarom ook echt iedere zzp’er aanraden. Voor meer informatie kun jij altijd een kijkje nemen op de website van Finqle.