Administratiekantoor Eindhoven gezocht?

Goede administratiekantoor Eindhoven gezocht? Dan ben je bij Slim Advies zeer zeker aan het juiste adres. Dit bedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Bovendien weten zij het op een zeer voordelige tarief te realiseren! Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat ik recent vaste klant ben geworden bij dit bedrijf. Dankzij een proef die mij erg goed is bevallen heb ik ervoor gekozen om alles aan dit bedrijf uit te besteden.

De administratiekantoor Eindhoven is perfect

Voorheen had ik een andere boekhouder. In het begin verliep dit onwijs goed, echter begon ik op gegeven moment te merken dat het niet bepaald vlekkeloos verliep. Geregeld werden er documenten vergeten in te boeken. Dan heb ik het nog niet gehad over de abnormale hoge rekening die ik kreeg van deze boekhouder. Zodoende had ik ervoor gekozen om een andere kantoor op te zoeken. Gelukkig kwam ik terecht bij Slim Advies en heb daar mijn verhaal uitgelegd. Zij wilde met plezier alles voor mij uitzoeken en als ik hier tevreden over ben kon zij aan de slag. Nog geen twee dagen later kreeg ik een duidelijk overzicht te zien en was ik zelfs goedkoper uit!